állítható emelőerővel rendelkező keretkiemelő fél-Boczonádi és Hunor fiókokhoz

A keretkiemelő a keretek fiókból való együttes kiemelésének eszköze, mely a keretek fedelezéshez való előkészítését teszi lényegesen gyorsabbá és egyszerűbbé.

Elsősorban fél-Boczonádi és Hunor fiókokhoz ajánlott, de minden esetben a fiókok egyedi méretét, egyedi kialakítását figyelembe véve készítjük el.

A gondosan megtervezett robosztus felépítésével a Rácz-féle gépekhez hűen, hosszú évekig gondtalan, karbantartás nélküli használatot biztosít.

Ahelyett, hogy a kereteket szerszámok segítségével és kézzel egyenként emelnénk ki a fiókokból, azokat kényelmes testhelyzetben egyszerre emelhetjük ki egy lábpedál segítségével. A keretek így egy sínre kerülnek, ahonnan egyedi igény szerint elszedhetőek kézi vagy gépi fedelezésre. Egyedi gyártás esetén a kerettartó sín közvetlenül az automata gépsorok adagolójára is csatlakoztatható.

A készülék opcionálisan kiegészíthető egy gyűjtődobozzal ellátott asztallal, melyen még a keretek együttes kiemelése előtt elvégezhető a fiókok gyors átvizsgálása, illetve a viasz – propolisz gyors és egyszerű eltávolítása.