12V-os szabályzó szett 500W

Egyedülállóan erős motor (500W)
“B” terv
Megbízható vézérléstechnika

Többféle 12V-os szabályzást készítünk eltérő típusú motorokhoz illetve pergetőkhöz. Egyedülálló módon 500W-os egyenáramú motorokat alkalmazunk a megfelelő nyomaték elérése végett. Mindenre tudunk megoldást adni, keressen minket elérhetőségeinken!

A sugaras rendszerek esetén lágy felfutásos, változtatható fordulatszámú vezérlést, míg az önfordítós pergetők esetén ugyancsak lágy felfutásos, változtatható forgásirányú és/vagy fordulatszámú vezérlést alkalmazunk.

230V-os szabályzó szett 370W

Automatizált és kézi működtetés egyben
Kétsoros védelem meghibásodás ellen
Rendkívüli megbízhatóság
  • Egyedi vezérléseket is készítünk
  • Dupla védelem meghibásodás ellen
  • Automata, fél-automata és kézzel vezérelt szabályzások

A 230V-os rendszereknél a sugaras pergetők esetében egy automata program és kézi vezérlés között lehet választani. A kézi vezérlés esetén tetszőleges ideig, tetszőlegesen állítható fordulatszámon pergethetünk, míg az automata program esetén három lépcsős pergetés megy végbe fordulatszám emeléssel. Az utóbbi esetében egy jól hallható síp jelzi a pergetés elkészültét. Az automata programban a fordulatszámok és a pergetési idők is tetszőlegesen változtathatóak. egy nemzetközi mamutcég már hosszú évek óta alkalmazott és tesztelt frekvenciaváltóját alkalmazzuk, elkerülve a házi gyártású elektronikai szabályzók és házi készítésű frekvencia konverterek kisebb megbízhatóságát.

Az önfordítós vezérlés, a sugarashoz hasonlóan, egy automata és egy kézi szabályzásból áll. A kézi vezérlésnél változtatható a forgásirány és a fordulatszám is. Az automata program egy gombnyomás után adott idő alatt kipergeti az egyik oldalt, melynek lejártát egy síp jelzi. Ezután a gépet kezelő a tárcsafék segítségével visszafékezi a forgó kosarat, egy mozdulattal átfordítja a másik oldalra, majd újbóli gombnyomással megindítja a másik oldal kipergetését is. Fontos megjegyezni, hogy ez a módszer rendkívül gyors pergetést eredményez. Ezzel a pergetővel a keretek mindkét oldalának szárazra pergetése 60-65 mp alatt elkészül, míg az automata önfordítós pergetők leggyorsabbika is 90-120 mp alatt végez csak. A félautomata program pergetési ideje, fordulatszáma tetszőlegesen átprogramozható!